HTML

laciii79 futóblogja

Futóként új életet kezdek. Egy sérülés kellett, hogy el kezdjek kutakodni, hogy mi is lehet ennek az oka. Segítőkész sporttársaknak hála, rájöttem, hogy nem biztos, hogy csodakenceficére meg sportorvsora van szükségem, lehet, hogy a futóstílusomat kell, hogy megváltoztassam. Lehet, hogy hibás volt az elmélet, amit eddig az egészről tudtam, illetve tudni véltem. Szóval eljött az idő az újrakezdésre.

Friss topikok

  • laciii79: @snatch_: Tartok én is tőle, sajnos.... November környékén szeretnék megint egy marcit futni valah... (2012.08.14. 11:08) Június óta
  • laciii79: @oregbaka: Naná, hogy folytatom... :-) Sajnálom nagyon, hogy nem tudtam ott lenni... :-( (2012.06.05. 19:23) Újra itt
  • laciii79: @WITCH: Először is, nem tudod elvenni a kedvem. ;-) Odaverni biztos, hogy nem. Fogyasztok (remélem... (2012.05.25. 14:35) Rövideket már igen
  • laciii79: @snatch_: Köszönöm. Tudom, tudom, türelem..., nekem már ehhez a pár héthez is nagy türelem kellet... (2012.04.17. 15:21) Még mindig nem :-(
  • laciii79: @PecsiPeter: Jó, hogy hozzáírtad. :-) Rólad bármit el tudok képzelni. ;-) Tudom, nem érted félre, ... (2012.03.22. 08:31) 3:55:48 :-) Egy valóra vált álom...

Újratöltve

2011.06.25. 12:12 :: laciii79

Lassan magamhoz térve az érettségiből és az azt követő fenomenális bankettből, újult erővel edzek.

Tegnap kondizni volt kedvem, és nyomtam egy mell-bicepsz-has edzést. Jól ment és jólesett nagyon!

Ma meg tekerni indultam délelőtt. Gyönyörű idő volt, csak állati nagy szél volt, többnyire oldal vagy szembe, legalábbis én így éreztem.

Toltam neki rendesen, de bizonyos szakaszokon úgy éreztem, hogy egy helyben tekerek és mindjárt eldőlök, és a km órára pillantva, az 20-at mutatott, ... volt ahol csak ennyire futotta. :-)

Hátszélben megerőltetés nélkül ment a 36 is, de összességében nem lett jó időm, mondjuk bringán különösebben nem ambicionál az idő, ez is igaz. Viszont állatira jólesett! :-)

36,8 km - 1 óra 33 perc

4 komment

Címkék: edzés bringa erősítés kondi

A bejegyzés trackback címe:

https://laciii79.blog.hu/api/trackback/id/tr23013344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PecsiPeter · http://pecsipeter.blog.hu/ 2011.07.01. 23:25:23

Egyik(ha nem a leginkább) leghűségesebb olvasóm vagy.Bármit csinálok rögvest meg is dicsérsz;)
Ezek a dolgok nagyon jól esnek és sokat jelentenek nekem.
Ha bármikor is ebből ha csak egy nagyon kevéskét is(remélem azért sokat) de sikerül majd vissza adni Neked,az engem nagy boldogsággal töltene el.
Tovább nem "nyalok" :) megyek futni.
Reggelig :).

laciii79 2011.07.02. 09:48:57

@PecsiPeter: Bizonyára még mindig futsz, futsz és futsz..., de azért válaszolok, egyszer csak lesz majd egy pit stop, és akkor elolvasod. :-)
A lényeg, hogy Vasapu és Te nekem hatalmas példaképek vagytok, úgyhogy semmit nem kell visszaadnod, nem is értem, hogy jut ilyesmi az eszedbe!
Engem önmagában az nagyon jó érzéssel tölt el, hogy olvashatom a blogotokat, láthatom azt a számomra végtelenül szimpatikus hozzáállást a sporthoz, egyáltalán a világhoz, amit Ti képviseltek, bepillantást nyerhetek a felkészülésetekbe, kiegészülve a versenytársakkal, akik között szintén rengeteg jó arc van.
Egyszóval, az adás - "kapás" bőven egyensúlyban van, hidd el!
És mire én is megerősödöm fejben, lélekben és testben, no meg anyagilag is annyira, hogy megpróbálok belevágni egy IM felkészülésbe, akkor már, hála Nektek, rengeteg elméleti tudással leszek felvértezve, és "csak" annyi lesz a dolgom, hogy nyomjam az edzéseket. :-)
Szóval, én köszönöm!
süti beállítások módosítása